Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

Interview: CÎME Ambassador Evy Gruyaert

by Jona De Graeve |

 Interview met Evy Gruyaert, grote fan van onze CÎME producten!

© Dieter Bacquaert

 

Hoe zou je jezelf omschrijven op een dating site?

 

Dat is een eeuwige dooddoener hé, deze vraag… eigenlijk zou ik hier enkele vriendinnen, mijn mama en mijn partner en kids aan het woord moeten laten, maar ik denk dat het zou klinken als dit ongeveer: een sportieve mama van twee, met een absurde vorm van humor, die soms piekert, veel waarde hecht aan een paar goeie vrienden hebben, die familie en tijd doorbrengen met het gezin en familie heel belangrijk vindt en probeert om op een haalbare, betaalbare manier zo goed mogelijk voor zichzelf en haar omgeving te zorgen (zowel de dingen als de mensen om haar heen), gezicht en harde werker achter de schermen van de yoga met Evy app, Start 2 Run app en tv- en radiobeest in hart en nieren. 

 

Leeftijd? Huidtype?

 

39 – gemengde huid

 

Je bent een liefhebber van biologische producten. Hoe is deze bewustwording er gekomen?

 

Stilletjes aan door bezig te zijn met vegetarisme, milieu, goed voor jezelf zorgen, jezelf ‘voeden’ op alle mogelijke manieren en het belang van ‘zuivere’ voeding te ondervinden, te leren, vooral door eigen ervaringen en het lezen van boeken, het volgen van opleidingen,… je huid is je grootste orgaan en dus ‘eet’ je ook op die manier vanalles op, ik wil dan ook liefst goeie dingen ‘eten’ via mijn huid… 

 

Hoe heb je CÎME leren kennen?

 

Via een vriendin die me meenam naar een workshop avond en toen ik het verhaal hoorde en de producten ook zelf kon proberen en ervaren hoe mijn velletje voelde nadien, was ik ervan overtuigd dat CÎME een topmerk is! 

 

Wat is je favoriete CÎME product en waarom?

 

De Green tea therapy verstevigende lotion: ik heb heel droge huid op mijn benen en er zijn weinig crêmes die dat goed aanpakken, deze werkt prima voor mij!

 

Wat is je ultieme beautytip en waarom?

 

Draag zorg voor je wenkbrauwen en epileer ze niet te veel! Volle wenkbrauwen zijn ‘in’ dus pay attention… als je ze wat voller wil: laat ze dan op een natuurlijke manier wat inkleuren (géén strepen laten trekken please) of vul ze zelf wat op met een poeder dat je natuurlijke wenkbrauwkleur benadert van een natuurlijk mineraal make up merk.

 

Welke zijn de nieuwe trends die jij ziet opkomen?

 

De ‘less is more’ trend: mensen geraken ervan overtuigd dat het geen zin heeft om een dikke laag make up te leggen op een onzuivere huid of niet goed verzorgde huid… en dat klopt meer dan een beetje, eerst je fundament all shiny en bright maken en houden en daarna beetje bij werken waar gewenst, niet omgekeerd… 

 

Hoe ziet jouw dagelijks beautyritueel eruit?

 

’s Morgens en ’s avonds reinigen, dan verzorgen naargelang het seizoen of het moment van de maand en daarna afwerken met wat natuurlijke make up… 

 

Hoe probeer jij je badkamer kastje groener te maken? 

 

Door ook het principe ‘less is more’ te hanteren.. geen 101 potjes, maar liefst een paar pure basic producten waar ik zelfs nog nieuwe dingen kan mee maken. Zoals het badzout Magnificent Mandarine/l’Huile by CÎME ook een scrub kan worden of de olie gebruiken als multitasker voor lichaam, gezicht en haar… I love it! Multifunctionele producten rule!

Add To Cart