Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

Interview: CÎME Ambassador Eva

by Anke De Boeck |

Wil jij ons team beter leren kennen? Wij bezorgen jou elke maand een sneak peek in ons kantoor en verklappen onze ultieme beauty tips.

Deze maand: CÎME Ambassador Eva

 

Hoe zou je jezelf op Tinder/een datingsite omschrijven?

Ik ben een onverbeterlijke dromer, intuïtieve vrouw en ondernemende creatieveling. Ik ben trouw aan mijn overtuigingen en mijn relaties met familie en vrienden zijn belangrijk. Ik geloof dat de toekomst aan de durvers is en aan zij die niet alleen hun krachten, maar ook hun zwaktes duven blootgeven.

 

Leeftijd? - Geslacht? - Huidtype?

29 - vrouw - droge/gevoelige huid

 

Je bent een liefhebber van biologische producten, hoe is deze bewustwording gekomen?

Toen ik gevraagd werd om als visagiste op een evenement vrouwen op te maken die aan kanker leden, heb ik mij vragen gesteld bij de samenstelling van mijn toenmalige make-up producten. Na onderzoek heb ik alles in de vuilbak gekeild en ben ik op zoek gegaan naar huidvriendelijke, diervriendelijke en milieuvriendelijke alternatieven.

 

Hoe heb je CÎME leren kennen?

Via een vriendin die het bij BIO-Planet had gezien.

 

Welk is je favoriete CÎME product en waarom?

Recette de Pureté: omdat het de beste reiniger is die ik ooit heb gebruikt en niet meer zonder zou kunnen. Mensen denken soms dat met olie reinigen omslachtig is of langer duurt, maar mijn ogen ontschminken ging nog nooit zo snel. En zonder steeds een enorme lading watjes te gebruiken.

 

 

Wat is je ultieme beauty tip?

Iedere ochtend en avond tijd nemen om je huid te reinigen en te voeden met het juiste product, aangepast aan je huidtype.

 

Wat is je grootste beauty blunder?

Zelfbruiner! Ik heb het jarenlang gebruikt, omdat ik ontevreden was over mijn lichte huidskleur. Maar na er volledig mee te stoppen kreeg mijn huid weer makkelijker kleur onder de zon, alsof mijn huid ervoor niet meer normaal kon functioneren met al die synthetische troep. Nu ben ik gewoon blij met mijn porseleinen huidje en sproetjes in de zomer.

 

Welke zijn de nieuwe trends die jij ziet opkomen?

Een 'healthy glow' is nog steeds helemaal in. Een verzorgde huid met een gezonde glans waar een naturelle make-up bij past, dat is het schoonheidsideaal van nu. En een knalrode lippenstift past daar zeker bij ;-).

 

Hoe ziet jouw dagelijks beauty ritueel eruit?

's Ochtends verfris ik mijn huid met Rosée de Roses en voed ik met Belle d'Amour. Daarboven gebruik ik make-up van een natuurlijk merk dat mijn huid laat ademen. 's Avonds reinig ik met Recette de Pureté, Rosée de Roses als tonic en Belle d'Amour als nachtcrème. Soms voeg ik nog een paar druppels Kissed by a Rose toe voor mijn voorhoofd en oogcontouren.

 

Ben je bezig met duurzaamheid? Zo ja, hoe probeer jij je badkamerkastje ecologischer/biologischer te maken?

Ik gebruik katoenen doekjes in plaats van watjes. Ik heb ik mijn badkamer geen synthetische schoonheidsproducten meer staan. Dus dat geldt ook voor tandpasta, handzeep, deodorant, parfum, nagellakremover,...

Add To Cart