Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

Interview: Annelies from the CÎME team

by Anke De Boeck |

Wil jij ons team beter leren kennen? Wij bezorgen jou elke maand een sneak peek in ons kantoor en verklappen onze ultieme beauty tips.

Deze maand: Annelies - geeft CÎME workshops.

 

Hoe zou je jezelf op een datingsite omschrijven?

 

Bijna-30-er vol creatieve ideeën en vooral veel goesting om te ondernemen. Op zich geloof ik in single-tasken. Hoewel ik wel een echte binge-watcher ben terwijl ik in mijn atelier aan het werk ben. Juwelen maken én series kijken, perfecte combo ;-) 

Mijn website: www.jacquelinecompote.be

 

Leeftijd? - Huidtype?

 

29 - helaas een vette huid

 

Je bent een liefhebber van biologische producten, hoe is deze bewustwording gekomen?

 

Helaas niet zo’n fijn verhaal om te vertellen. Eind 2016 werd er kanker vastgesteld bij mijn mama. Zo’n gebeurtenis doet je wel even stilstaan bij de dingen. Sommige mensen slaan gans hun leven om en gaan misschien bewuster genieten, anderen maken wereldreizen, ikzelf heb mijn levensstijl op het gebied van voeding en verzorging volledig aangepast. Dat was mijn manier om er mee om te gaan, zeer bewust gaan eten en mijn huid met kwalitatieve producten verzorgen. Biologisch was dan een logische stap.

 

Hoe heb je CÎME leren kennen?

 

Door zelf een pop up shop te organiseren in december 2016, zochten we nog extra merken om te verkopen in onze shop. En CÎME paste helemaal in ons concept van Slow. Zelf een workshop gevolgd en helemaal verkocht.

 

Welk is je favoriete CÎME product en waarom?

 

L’Huile by CÎME doet wonderen met mijn haar. In de zomer ook geweldig om wat kleur te geven aan mijn witte benen.

 

Wat is je ultieme beauty tip?

 

Ik ben zelf een zeer bleek type, dus mijn huid beschermen is noodzakelijk. Mijn tip? Zet het verlangen naar een bruine huid opzij en denk aan een gezonde huid. Respecteer je huidtype en aanvaard het vooral.

 

Wat is je grootste beauty blunder?

 

Ik heb zeer lang mijn haar chemisch gekleurd. Gelukkig ben ik daar van afgestapt. Ik ben licht bruin van nature, maar ik wou persé mooie rosse lokken. Bij de kapper mijn (toen zeer donker bruin) haar laten ontkleuren en het dan koper kleurig laten verven. Helaas had de ontkleuring iets te hard ingewerkt op mijn uitgroei, waardoor de nieuwe kleuring veel te hevig was. Mijn uitgroei was letterlijk fluo oranje. Conclusie, alles opnieuw moeten kleuren waardoor mijn lengtes volledig kapot waren en ik mijn lange lokken tot een coupe carré heb mogen knippen. 

 

Hoe ziet jouw dagelijks beauty ritueel eruit?

 

Ik moet toegeven dat ik niet altijd even veel tijd neem. Mijn beauty ritueel bestaat vaak uit mij schminken in de auto op weg naar het werk... Maar ik sta er wel op om mijn make-up ’s avonds te verwijderen. Al is het 4:00 ’s nachts, dat heb ik geleerd met de jaren.  

 

Hoe probeer jij je badkamerkastje ecologischer/biologischer te maken?

 

CÎME heeft me geleerd dat je best veel zelf kan maken. Met enkele ingrediënten uit de keukenkast kan je het aantal potjes in de badkamer reduceren.

  • Een gezichtsscrub op basis van suiker,
  • l’Huile by CÎME als haarmasker én haarolie tegelijk,
  • Dag- én nachtcrème in één,

daar had ik vroeger allemaal verschillende producten voor. 

 

 

Liefs,

Annelies van het CÎME team

Add To Cart