Neem deel aan een korte vragenlijst en help een student!

Title

Neem deel aan een korte vragenlijst en help een student!

27 April 15
Description: 

Neem deel aan een korte vragenlijst en help een student!

 

Laura heeft ons gecontacteerd omwille van haar interesse in CÎME. Hier is haar boodschap:

“Hallo! Ik ben een studente reclame en communicatie in Brussel. Momenteel schrijf ik mijn thesis om mijn Master diploma te behalen. Naast mijn studies, werk ik in een bio winkel, waar ik mijn ware passie heb ontdekt. Voor het schrijven van mijn thesis, besloot ik dus om mij te focussen op mijn twee grootste passies: communicatie en biologische producten.

De titel is als volgt: “Reclame communicatie in de organische cosmetica industrie, de beloften en de realiteit”. En ik heb uw mening nodig. Het zou enorm veel voor mij betekenen als u deze 10 vragen zou kunnen beantwoorden. Het duurt maar een minuutje, beloofd! Dank u wel.”

Neem deel aan de vragenlijst: https://docs.google.com/forms/d/1FB3FlpTMO5wIzTm3ZplGBSVivjVtpeVrBDlz5NS...

    #vragenlijst #enquête #survey