Interview / Communicatie en marketing stagiaire Céline

Title

Interview / Communicatie en marketing stagiaire Céline

01 June 17
Description: 

Wil jij ons team beter leren kennen? Wij bezorgen jou elke maand een sneak peek in ons kantoor en verklappen onze ultieme beauty tips. Deze maand: marketing en communicatie stagiaire Céline


 

Omschrijf jezelf kort. Hoe zou je jezelf op een datingsite omschrijven?

Ik ben Céline, stagiaire communicatie bij CÎME. Naast zumba is mijn favoriete hobby scrollen (en posten) op Instagram en alle nieuwe trends spotten. Verder hou ik van mode, beauty en de rust van de natuur.

Leeftijd? - Geslacht? - Huidtype?

20 jaar – Vrouw - Normale huid

Hoe heb je CÎME leren kennen?

 Ik zag via Instagram een advertentie om stage te lopen bij CÎME. Ik wou sowieso stage lopen bij een mode of beauty label dus ik was meteen verkocht!

Wat doe je bij CÎME?

Ik studeer communicatiemangament. Ik help hier dus met het schrijven van persberichten en blogberichten. Verder mocht ik ook een persplanning maken, helpen bij social media en events voorbereiden. Ik mocht zelf meewerken aan een marktonderzoek! Heel gevarieerd en leuk dus.

Welk is je favoriete CÎME product en waarom?

Rosees de Roses! Ik gebruik elke ochtend en avond een micelair water of een rozenwater. Sinds ik bij CÎME stage doe ontdekte ik Rosees de Roses, een micelair- en rozenwater inneen, ideaal dus! Het ruikt heerlijk en is super fris.

Wat is je ultieme beauty tip?

Bronzer is key! Zeker als je een bleke huid hebt zoals mij en mensen snel zeggen dat je er nogal ‘bleekjes’ uitziet, zo vervelend! Een goede bronzer verhelpt dit probleem meteen! Gewoon een beetje aanbrengen op de jukbeenderen, voorhoofd en de kaaklijn en je ziet er meteen zomers en glowy uit!

 

Groetjes

Céline