Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

WE ARE HIRING - (freelance) brand and content manager

by Isabel Coppens |

CÎME zoekt een (freelance) brand and content manager voor onze #honestlybeautiful skincare brand (NL/EN (FR is een plus)). Bouw mee aan de naamsbekendheid van CÎME en verspreid mee onze #honestlybeautiful message om CÎME in de markt te zetten als go-to organic skincare brand in België (en onze buurlanden). 

Wie is CÎME?

CÎME is een Belgisch merk van bio en fair trade skincare producten, gemaakt op basis van superfoods uit de Himalaya. 10 jaar geleden opgericht door ex-advocaten Isabel en Anke. Je vindt CÎME in biowinkels en concept stores in België en Nederland. En via onze eigen webshop. 

Ondertussen zijn we gegroeid tot een team van 9 (één man en voor de rest allemaal vrouwen). We timmeren aan de weg om dé go-to organic skincare brand in België (en onze buurlanden) te worden. En daarvoor kunnen we jouw hulp gebruiken. 

Wat? 

Jouw takenpakket wordt super divers en afwisselend, helemaal afhankelijk van jouw eigen enthousiaste ideeën. Allemaal gericht op het verhogen van de naamsbekendheid van CÎME en het bouwen aan de CÎME community, zowel online als offline. 

Kort samengevat: als brand en content manager is het jouw verantwoordelijkheid om de brand en positionering van CÎME te optimaliseren. Zo stel je (mee) ons jaarlijkse marketingplan op, zet 360* campagnes op en en je werkt dit uit voor social media, e-mailcommunicatie, je denkt mee over POS materiaal voor onze retailers en online en offline activaties en samenwerkingen. En dit steeds vanuit de needs van de CÎME klant. Je wordt ook helemaal blij van het analyseren van de resultaten van je campagnes. 

Kwalificaties:

  • Freelance statuut 
  • Min. 2 jaar ervaring in FMCG in een marketing rol 
  • Relevante ervaring in online media, e-mail marketing en community-building en de typische tools  
  • Interesse in duurzaamheid en/of beauty wereld is een plus 
  • Vlotte pen in het Engels en Nederlands (Frans is een plus)
  • Verantwoordelijkheid schrikt je niet af, integendeel. Je neemt graag de leiding en ownership over taken
  • Je hebt het CÎME DNA in jou én je kan je inleven in de needs van de CÎME klant 
  • Ervaring in online marketing (SEO, SEA, ROAS, Google & Facebook advertising) is een plus

Je partners in crime worden de CÎME founders Isabel en Anke, ons Belgische en Nederlands PR bureau, onze grafische toptalenten Elke en Nena en ons online marketing bureau. Je staat er dus niet alleen voor. Maar je hebt wel de eindverantwoordelijkheid over onze marketing plannen. 

Wat bieden wij? 

Voorkeur voor freelance statuut: freelance raamovereenkomst voor minstens 3 dagen per week. 

Wordt deel van het enthousiaste CÎME team, inclusief teambuildings, brainstormsessies, pizza en drinks op ons zonneterras (mét zwemvijver).

Interesse? 

Stuur ons dan een mail/video en overtuig ons waarom jij de man/vrouw bent die de bekendheid van CÎME door het dak zal laten gaan. Mailen naar isabelcoppens@cime-online.com en ankedeboeck@cime-online.com .

Add To Cart