Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

Interview: Vannessa from Sessa Store

by Anke De Boeck |

Want a sneak peek of what it's like at the CÎME office? Meet our team members and discover our best kept beauty secrets. 

This month: Vannessa - hosts CÎME workshops. 

Vanessa, owner of the trendy shops Sessa and Paplou in Hasselt, has recently started to host CÎME workshops. A logical step if you ask us. Her store is the perfect workshop location and she knows all the do's and don'ts of our products. Want to know more? Keep on reading!

(this interview is in Dutch)

 

Hoe zou je jezelf omschrijven op een dating site? 

 

Oh, even denken... Het is niet makkelijk, maar als ik even nadenk zou ik mezelf omschrijven als: een levensgenieter, een blij mens, een gelukkige mama van Janne (3 jaar), blij een leuke vriend te hebben, een super lieve zus en mama, heerlijke vrienden en collega’s bij Paplou en Sessa. Niet alles gaat zoals het hoort, maar dat is prima voor mij. Ik ben gelukkig met wat ik heb en doe, dat is voor mij het belangrijkste.

 

Leeftijd? Huidtype?

 

Happy 40!  Normaal huidtype, maar gevoelig voor bepaalde producten. 

Je bent een liefhebber van biologische producten. Hoe is deze bewustwording er gekomen?

 

Het is een beetje in mijn leven geslopen. Maar echt bewust ben ik sinds mijn zwangerschap. Vanaf toen echt meer en meer… Ik eet al lang vegetarisch, maar ben dan beginnen kijken wat er in producten zat. En dan naar alles, niet alleen wat ik eet. Maar ook wat ik smeer, gebruik, … en zo probeer ik voor mezelf te zorgen.Zowel inwendig als uitwendig!

 

Hoe heb je CÎME leren kennen?

 

Ik kreeg een cadeaubox van mijn vriendin Klara met de dag- en nachtcrème Daisy Delight. Een super cadeau!

 

Wat is je favoriete CÎME product en waarom?

 

De droge olie l'Huile by CÎME, omdat ik heel droog krullend haar heb en ik merk een groot verschil sinds ik de olie gebruik. Voor het wassen doe ik olie op mijn haar, dan was ik ze en werk ik ze af met olie. Ik hoef mijn handen niet eens te wassen, die overgebleven olie smeer ik dan uit op mijn armen.Super product en het ruikt nog eens heel lekker ook. 

Wat is je ultieme beautytip en waarom?

 

Heel simpel: aanvaard jezelf. Je kan veel aan jezelf veranderen, maar dat hoeft niet. Je bent mooi zoals je bent. Verzorg je goed, maar voel je ook goed. Dan straal je dat uit (beetje cliché, maar oh zo waar!). 

Welke zijn de nieuwe trends die jij ziet opkomen?

Bewustworden en back to basic.  Je ziet dat mensen bewuster beginnen omgaan met aankopen en meer naar plaatselijke en gezondere alternatieven zoeken. 

Hoe ziet jouw dagelijks beautyritueel eruit?

 

Dat gaat heel snel. Ik was mezelf en dan smeer ik Daisy Delight op mijn gezicht, nek en hals om mijn huid te beschermen en te hydrateren. Ik draag de crème ook altijd mee in mijn handtas zodat ik tijdens de dag kan bijsmeren als dat nodig is.‘ s Avonds heb ik soms wat meer tijd en verwen ik mijzelf met een diepe reiniging, scrub, en serum.

Hoe probeer jij je badkamer kastje groener te maken? 

 

Ik ben nooit het type geweest dat veel producten gebruikt. Snel, makkelijk, handig en nuttig zijn, dat is belangrijk voor mij. Zero waste producten nemen ook de plaats in van wegwerpartikelen, dus het milieu en mijn badkamer zijn mij dankbaar.

Add To Cart