Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

Interview: Tess van het CÎME team

by Tess Ghewij |

Want a sneak peek of what it's like at the CÎME office? Meet our staff members and discover our best kept beauty secrets. 

This month: Tess from the CÎME-team!

 

Omschrijf jezelf.

 

Vastberaden, liefdevol, (healthy) foodie, oog voor schoonheid en grafisch detail.

Cliché but true: grote liefde voor Brussel, mijn vrienden en familie. En niet onbelangrijk, mijn lief.

 

Huidtype?

 

Mijn huidtype is enorm afhankelijk van het seizoen en mijn hormoonspiegel. Over het algemeen kan je ze als volgt indelen:

 

 • Lente, zomer & herfst: Gemengde huid. Ik gebruik bijna het hele jaar door Daisy Delight als dag-en nachtcrème.
 • Winter: Normale & gevoelige huid. Mijn huid is dan meer in balans en kan dan net dat tikkeltje extra gebruiken. Daarom is Belle d'amour voor mij ideaal in deze periode.

 

Hoe heb je CÎME leren kennen?

 

Drie jaar geleden werd ik helemaal verliefd op de natuurlijke verzorgingsproducten van CÎME. Net rond die periode was het voor mij hoog tijd om een stageplaats te zoeken. Ik zat toen in mijn laatste jaar Communicatiemanagement en omdat beauty een passie is van mij dacht ik: ‘waarom niet het beste van “mijn” 2 werelden combineren’. Zo is mijn loopbaan bij CÎME gestart als stagiaire marketing & communicatie. Nadien kreeg ik de kans om mijn studies schoonheidszorgen te combineren met werken als werkstudent bij mijn favoriete skincare merk. En sinds een jaar kan ik mezelf met heel veel trots een volwaardig en vast lid noemen van het CÎME team.

 

Wat doe je bij CÎME?

 

Communicatie

 • Social media
 • Direct marketing
 • Blogposts
 • Persberichten
 • Website up to date houden

Design

 • Al het marketing-en communicatiemateriaal:
  • flyers
  • banners
  • t-shirts
  • etc.

Sales

 • Demo's in concept sotres & biowinkels
 • Mini gelaatsverzorgingen en huidverzorgingsadvies

 

Wat is je favoriete CÎME product en waarom?

 

Als echte (én oprechte) die-hard ambassadeur van CÎME kan het niet anders dan dat ik van alle CÎME producten hou… Maar als ik echt moet kiezen ga ik voor de producten waar ik altijd een staaltje van bij heb in mijn handtas. Het spreekt voor zich dat ik niet zonder kan -

 

 • L’Huile by CÎME: Mijn redder in nood. Omdat ik me vaak vergeet in te smeren kunnen mijn benen en armen soms heel droog zijn. Het valt me dikwijls pas op als ik al de deur uit ben. Daarom heb ik altijd een staaltje L’Huile by CÎME op zak. Even mijn benen insmeren als ik merk dat het nodig is en klaar. Het wortelextract in de olie zorgt voor een mooie warme gloed. Als ik uit (eten) ga gebruik ik het als finishing touch voor zowel mijn hals, armen als haar. Nog een tip als je net zoals mij je vaak vergeet in te smeren: Zet je flesje L’Huile by CÎME op een kastje dichtbij de voordeur. Zo word je herinnerd aan wat je te doen staat! ;-)

 • Daisy Delight: Een heerlijk sorbetje, zo voelt de hydraterende niet-vette dagcrème van CÎME. Bijna het hele jaar door heb ik een gemengde huid, met uitzondering van de wintermaanden. Ik gebruik dus best geen crème die te vet is, anders wordt mijn gezicht doorheen de dag wat shiny. Dat wil ik liefst zo veel mogelijk vermijden!

  

Wat is je grootste beauty blunder?

 

Ik heb nooit heel veel make-up gedragen of een erg uitgesproken stijl gehad, dus van een echte beauty blunder kan ik niet spreken. Vroeger stijlde ik mijn haar. Hier ben ik gelukkig al een tijdje van af gestapt. Ik laat mijn haar nu naturel drogen en gebruik soms een salt spray voor wat extra textuur. Mijn haar is veel gezonder en volumineuzer.

 

Wat is je ultieme beauty tip?

 

Een gezonde levensstijl, reinigen en hydrateren zijn dé key tot een mooie huid.

 

Mijn beauty ritueel: s’ Avonds gebruik ik Recette de Pureté als dieptereiniger en ontschminker. Nadien tonifiëer ik mijn huid met Rosée de Roses. ’s Ochtends verfris ik mijn huid nog eens met Rosée de Roses. Make-up aanbrengen op een goed gereinigde huid zorgt voor het mooiste eindresultaat!

 

Ik ga er geen geheim van maken dat ik elke dag make-up draag, maar wat ik wel belangrijk vind is dat je het niet als een laagje ziet liggen. Een natuurlijke look boven alles! Allereerst breng ik Daisy Delight aan over mijn hele gelaat en hals. Ik gebruik wat BB-crème onder mijn ogen voor een frisse blik, op mijn neusvleugels en om oneffenheden te camoufleren. Nadien meng ik wat Daisy Delight met het restje BB dat nog overblijft. Vervolgens breng ik op mijn t-zone een matifiërend poeder aan. Anders toch net iets te veel shine in combinatie met mijn gemengde huid. Ik werk af met wat blush en mascara.

 

Als ik zin heb in een tikkeltje meer gebruik ik een highlighter en een zilveren eyeliner. Onlangs heb ik een crème blush gekocht bij Biotylab.com die je ook als lippenbalsem kan gebruiken. Grote fan van multifunctionele producten!

 

Welke nieuwe trends zie jij opkomen?

 

Natuurlijke en multifunctionele producten zullen hopelijk steeds bekender en meer de norm worden. Zoals een ontschminkende balsem die je ook voor droge plekjes kan gebruiken of een crème blush die evenals perfect is om je lippen te accentueren. Heel handig!

 

Liefs,

Tess

Add To Cart