Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

Interview: Shauny from the CÎME team

by Anke De Boeck |

Get to know us better. We reveal our beauty secrets and give you a sneak peek behind the scenes. 

This month: Shauny from the CÎME team, Intern.

(This interview is in Dutch)


As a final part of her studies, Shauny is doing an internship with us this semester.  She is a business management student with a great passion for the beauty industry.

 

 


 

Hoe zou je jezelf op een datingsite omschrijven?

Creatief, open-minded, betrouwbaar en rechtuit. Verder ben ik ook vaak bezig met het esthetische: beauty, mode, muziek, kunst.

 

Leeftijd? – Huidtype?

21 – droge, gevoelige huid

 

Je bent een liefhebber van biologische producten, hoe is deze bewustwording gekomen?

Tijdens mijn schoolcarrière heb ik veel gewerkt rond duurzaamheid en biologische producten. Daardoor ben ik veel in contact gekomen met de gevolgen van niet-duurzame en niet-biologische producten en heb ik geleerd dat het anders kan.

 

Hoe heb je CÎME leren kennen?

Ik heb CÎME leren kennen via een artikel over Belgische bedrijven in de beautysector. Ze spraken me aan en ik heb dan verder gezocht naar hun website en hun sociale media. Daarop was duidelijk te zien dat ze volledig achter hun producten staan en dat ze willen teruggeven aan de maatschappij en aan de aarde. Ik sta volledig achter zulke ondernemers.

 

Welk is je favoriete CÎME- product en waarom?

Recette de Pureté is een van mijn favorieten. Ik draag bijna elke dag make-up en dankzij deze reiniger kan ik deze er 's avonds gemakkelijk terug afhalen. Doordat het een reinigingsolie is, voedt hij ook nog eens mijn droge, gevoelige huid. Ideaal dus!

 

Wat is je ultieme beautytip?

Aangezien ik vaak make-up draag, is reinigen voor mij de belangrijkste stap in mijn routine. Het is zo belangrijk voor je huid dat je make-up er 's avonds goed wordt afgehaald en dat je huid terug volledig proper is. Ik let er ook extra op dat mijn mascara er volledig af is.

 

Welke zijn de nieuwe trends die jij ziet komen?

Mensen zijn steeds meer bezig met een gezond lichaam. Een goede skincare-routine hoort hier ook bij. Meer en meer mensen willen hun gelaat gezond en egaal houden. En terecht! Niets zo mooi als een stralend gezicht.

 

Hoe ziet jouw dagelijks beautyritueel eruit?

Ik begin mijn dag met een frisse douche en mijn skincare-routine. Ik reinig mijn gelaat en breng een toner, serum en dagcrème aan. Vaak wordt mijn skincare-routine gevolgd door mijn make-up routine. 's Avonds reinig ik grondig mijn gezicht en breng ik opnieuw een toner, serum en crème aan.

 

Liefs,

Shauny van het CÎME team

Add To Cart