Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

Interview: Leen from the CÎME team

by Anke De Boeck |

Want a sneak peek of what it's like at the CÎME office? Meet our team members and discover our best kept beauty secrets. 

Meet Leen from the CÎME team - Marketing & communications manager

(This interview is in Dutch)

 


 

Hoe zou je jezelf op een datingsite omschrijven?

Als een levensgenieter. Verder zou ik zeggen dat ik een creatieve, sportieve vrouw ben met nood aan wat uitdaging en avontuur. Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst buiten. Ik kom helemaal tot rust in de moestuin, in het bos of nog beter, in de bergen.

 

Leeftijd? - Huidtype? 

30 jaar. Gemengde huid. Ik word net voor mijn maandstonden steeds gezegend met een puistje of 2.  

 

Je bent een liefhebber van biologische producten, hoe is deze bewustwording gekomen? 

Jaren terug kwam ik tot de ontdekking dat ik een intolerantie heb voor gluten en lactose. Sindsdien ben ik noodgedwongen bewuster beginnen eten, maar probeer ik ook bewustere keuzes te maken in de rest van mijn levensstijl. 

 

Hoe heb je CÎME leren kennen?

Ik heb al lange tijd een grote interesse voor kruidengeneeskunde en natuurlijke cosmetica en volgde onder andere een cursus herborist en aromatherapie. Zo was het een kleine stap naar de producten van CÎME

 

Welk is je favoriete CÎME-product en waarom?

Als fervent buitensporter ben ik een enorme fan van de Himalaya balsem. Ik neem hem mee bij het klimmen om mijn handen of andere wondjes te verzorgen na een hele dag op de rots door te brengen. Ik hou ervan dat hij zo multi-inzetbaar en makkelijk mee te nemen is, daarom verdient hij zeker een plaatsje in mijn rugzak. Tijdens trektochten masseer ik er ’s avonds mijn vermoeide voeten mee, maar gebruik hem ook bij hoofdpijn of verkoudheid.

 

Wat is je ultieme beautytip?

Als ik zie welke van mijn goede vriendinnen het langst hun eeuwige jeugd bewaren, zijn dat degenen met een gezonde portie plezier & zorgeloosheid in hun leven. Af en toe al je zorgen uit je hoofd kunnen zetten en van het moment leren genieten laat jezelf, en zo ook de rest van je lijf stralen. Daarnaast geloof ik dat voldoende sporten en buitenkomen om je doorbloeding te stimuleren wonderen doen.

 

Welke zijn de nieuwe trends die jij ziet opkomen?

Less is more. Mensen vinden het tegenwoordig erg belangrijk te weten wat ze op hun huid smeren en willen er zeker van zijn dat er geen overbodige troep in hun producten zit. 

 

Hoe ziet jouw dagelijks beautyritueel eruit?

Na het douchen hydrateer ik mijn huid met olie. Ik ben daarvoor helemaal fan van L'Huile by CÎME, ook weer omdat het zo'n product is dat je echt voor alles kan gebruiken. Ik gebruik hem voor mijn lichaam, mijn haar en als gezichtscrème!

  

Liefs,

Leen van het CÎME-team

Add To Cart