Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

Interview: Innovation & Communication intern Bo

by Anke De Boeck |

Want a sneak peek of what it's like at the CÎME office? Meet our staff members and discover our best kept beauty secrets.

This month: innovation & communication intern Bo

(this interview is in Dutch)

 

Omschrijf jezelf kort. Hoe zou je jezelf op een datingsite omschrijven?

 

Mijn naam is Bo. Ik werd geboren op 1 september. Ik ben opgegroeid in Brussel en woon nu in Vilvoorde. Ik studeer Idea & Innovation Management. Ik ben een echte slaapkop en slaap dus graag en veel. Shoppen, kuisen, opruimen en decoreren zijn mijn wekelijkse hobby's. Ik ben geïnteresseerd in astrologie en vraag ook altijd naar mensen hun sterrenbeeld. Ik verander graag van haarkleur en kapsel. Ik rijd graag met de auto. Ik vind dieren leuker dan mensen. Thuis word ik ‘miss catastrophe’ genoemd (lees: super onhandig geval). Ik leef voor de liefde en ben een eeuwige romanticus. Ik heb een passie voor schrijven en al wat mooi is. Tot slot hou ik van reizen, pizza, lippenstift, vlinders en uitgaan met vriendinnen.

 

Leeftijd? Huidtype? Huidproblemen?

 

22 jaar, gecombineerde huid, vette T-zone en gevoelig voor weersomstandigheden

 

Wat zijn je levenswaarden?

 

“Gratitude should be your attitude.” Dus sowieso dankbaarheid, maar ook integriteit, betekenisvolheid, liefde, harmonie, spiritualiteit, communicatie en humor.

 

Wat zijn je grootste dromen?

 

Mijn eigen bedrijf oprichten, een boek schrijven, een parachutesprong maken en reizen naar India en Ijsland!

 

Hoe heb je CÎME leren kennen?

 

Dankzij een meisje uit mijn klas. Zij is CÎME gebruikster en vertelde mij over de producten en de filosofie erachter. Diezelfde avond stuurde ik een mailtje met een motivatiebrief voor stage te lopen. En tada, hier zit ik dan!

 

Wat beteken je voor CÎME?

 

Ik loop hier mijn eindejaarsstage gedurende 11 weken als innovatie en communicatie stagiaire. Mijn belangrijkste taak bestaat uit het uitwerken van een nieuw concept (lees: geheim!). Daarnaast hou ik mij ook bezig met communicatiewerk, zoals het schrijven van blogposts en het plannen van de social media.

 

Wat is je favoriete CÎME product en waarom?

 

Rosée de Roses - Ik heb twee favoriete momenten op een dag. Ik hou ervan om mij ’s ochtends op te maken met een mooie make-up, maar ik hou er ook van om ’s avonds voor bedtijd al mijn make-up te verwijderen en met een zuivere zachte huid naar bed te gaan. Deze 3 in 1 micellaire reinigingslotion werkt als een toner en zorgt ervoor dat mijn huid strakker aanvoelt en mijn poriën minder zichtbaar worden. I love it!

 

Hoe ziet jouw dagelijks beautyritueel eruit?

 

  • ’s Ochtends: na de douche spray ik Rosée de Roses op een watje en verfris ik mijn gezicht ermee. Eens mijn huid helemaal droog is smeer ik een klein pompje van de Daisy Delight dag- en nachtcrème op mijn gezicht en hals.
  • ’s Avonds: na het ontschminken tonifieer ik mijn huid met Rosée de Roses. Vervolgens breng ik een klein druppeltje van het serum Kissed by a Rose op mijn oogcontouren en littekentjes aan. Als laatst smeer ik een klein pompje van de Daisy Delight dag- en nachtcrème op mijn gezicht en hals. Het resultaat: wanneer ik wakker word heb ik een super duper glowy huid!

 

Wat mag er niet ontbreken in je beauty bag?

 

Ik kan niet zonder mijn lippenstift, of op z’n minst een gekleurde lippenbalsem.

 

Wat is je ultieme beauty tip?

 

Altijd de huid grondig ontschminken en reinigen voor bedtijd, gezond eten, voldoende slapen en een tikkeltje zelfbruiner kan ook geen kwaad (veel beter dan die schadelijke UV & UVB stralen!)

 

Wat is je grootste beauty blunder?

 

Ik kleurde mijn wenkbrauwen vroeger veel te hard en hoekig in. En paars haar, dat was ook niet zo mooi.

 

Wat is je eerste herinnering aan beauty?

 

Mijn mama die haar nagels altijd in een donkere bordeaux kleur lakte.

 

Wat zijn je favoriete trends van het moment? Welke zijn volgens jou in aantocht?

 

Mijn favoriete trend is de kracht van de natuur. Steeds meer mensen gaan voor natuurlijke haar- en huidverzorging en dat vind ik top!

 

Ben je bezig met duurzaamheid? Zo ja, hoe probeer jij je badkamerkastje ecologischer/biologischer te maken?

 

Ik moet toegeven dat ik niet zozeer bezig ben met verpakkingen en recycleren. Ik probeer wel zo weinig mogelijk artificiële producten op mijn haar en huid te gebruiken. Hoe minder siliconen, kleurstoffen en parabenen hoe beter! Zo gebruik ik onder andere de producten van CÎME voor mijn huidverzorging en kies ik voor plantaardige haarverzorging.

Add To Cart