Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

Interview: Ester from the CÎME team

by Leen Cammaerts |

Want a sneak peek of what it's like at the CÎME office? Meet our team members and discover our best kept beauty secrets. 

This month: Ester from the CÎME team - Account & Sales manager for The Netherlands.

(This interview is in Dutch)

 

Ester begon als prille schoolverlater aan een avontuur in de voedingssector en ontdekte daar haar passie voor ondernemen. Na een paar jaar was zij klaar voor een nieuwe uitdaging en kwam ze terecht in de wondere wereld van de skincare. Ester is verantwoordelijk bij CÎME voor sales in Nederland en gaat op zoek naar de meest hippe en duurzame verkooppunten! 

 


 

Hoe zou je jezelf op een datingsite omschrijven?

Behulpzaam, perfectionistisch, trendspotter en straight to the point. 
Verder heb ik een passie voor gezonde voeding, mode en lifestyle.

 

Leeftijd? - Huidtype? 

27 - gevoelige huid 

 

Je bent een liefhebber van biologische producten, hoe is deze bewustwording gekomen? 

Het is allemaal gestart door het eten van biologische voeding, door mijn vorige job in de voedingssector ben ik alsmaar meer in contact gekomen met bio-producenten en ontdekte ik hun verhalen. Dit zijn de ondernemers die echt het verschil willen maken. 

 

Hoe heb je CÎME leren kennen?

Ik ontdekte CÎME in één van de verkooppunten in Gent. Het is algemeen geweten dat ik om de twee weken een bezoekje bracht aan de apotheek op de site van Dok Noord. Daar stond het volledige gamma uitgestald en ik was meteen verkocht. 

 

Welk is je favoriete CÎME-product en waarom?

Toen ik aan de slag ging bij CÎME werd net de ‘Nuts About You’-lijn gelanceerd. Mijn dag kan pas starten na een verkwikkende douche, dus ik ga voor de Hand & body wash. Mijn huid voelt niet langer uitgedroogd na het douchen maar zacht en gehydrateerd. Als ik mij nadien vergeet in te smeren met bodylotion merk ik het zelf niet onmiddellijk ;). 

 

Wat is je ultieme beautytip?

Ik laat mijn huid zoveel mogelijk ademen, behalve mascara draag ik eigenlijk nooit make-up. Verder is mijn huid gevoelig aan te weinig slaap, stress en ongezonde voeding. In drukke periodes probeer ik mijn huid zo goed mogelijk te hydrateren, een goede basis qua skincare is dan essentieel! 

 

Welke zijn de nieuwe trends die jij ziet opkomen?

“Beauty minimalism” in combinatie met “declutter”. Minder stappen in je beautyroutine én meer multifunctionele producten, het resultaat: minder producten in je kastje. 

 

Hoe ziet jouw dagelijks beautyritueel eruit?

‘S morgens neem ik altijd de tijd om mijn huid te verzorgen, ik neem een douche en nadien breng ik onmiddellijk mijn dagcrème en serum aan. Vaak krijg ik complimentjes over mijn egale benen, het geheim? Ik smeer ze sinds mijn vijftiende elke dag in met olie of bodylotion.

‘S avonds kan ik al eens lui zijn, mijn quick fix is dan Rosée de roses. Zo kruip ik toch zonder schuldgevoel én proper onder de wol. 

  

Liefs,

Ester van het CÎME-team

Add To Cart