Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

Interview: Communication & Marketing intern Céline

by Anke De Boeck |

Want a sneak peek of what it's like at the CÎME office? Meet our staff members and discover our best kept beauty secrets. This month: marketing intern Céline.

This interview is in Dutch


  

Omschrijf jezelf kort. Hoe zou je jezelf op een datingsite omschrijven?

Ik ben Céline, stagiaire communicatie bij CÎME. Naast zumba is mijn favoriete hobby scrollen (en posten) op Instagram en alle nieuwe trends spotten. Verder hou ik van mode, beauty en de rust van de natuur.

Leeftijd? - Geslacht? - Huidtype?

20 jaar – Vrouw - Normale huid

Hoe heb je CÎME leren kennen?

Ik zag via Instagram een advertentie om stage te lopen bij CÎME. Ik wou sowieso stage lopen bij een mode of beauty label dus ik was meteen verkocht!

Wat doe je bij CÎME?

Ik studeer communicatiemangament. Ik help hier dus met het schrijven van persberichten en blogberichten. Verder mocht ik ook een persplanning maken, helpen bij social media en events voorbereiden. Ik mocht zelf meewerken aan een marktonderzoek! Heel gevarieerd en leuk dus.

Welk is je favoriete CÎME product en waarom?

Rosees de Roses! Ik gebruik elke ochtend en avond een micelair water of een rozenwater. Sinds ik bij CÎME stage doe ontdekte ik Rosees de Roses, een micelair- en rozenwater inneen, ideaal dus! Het ruikt heerlijk en is super fris.

Wat is je ultieme beauty tip?

Bronzer is key! Zeker als je een bleke huid hebt zoals mij en mensen snel zeggen dat je er nogal ‘bleekjes’ uitziet, zo vervelend! Een goede bronzer verhelpt dit probleem meteen! Gewoon een beetje aanbrengen op de jukbeenderen, voorhoofd en de kaaklijn en je ziet er meteen zomers en glowy uit!

 

Groetjes

Céline

 

Add To Cart