Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

Interview: Communication Intern Elien

by Anke De Boeck |

Want a sneak peek of what it's like at the CÎME office? Meet our staff members and discover our best kept beauty secrets. This month: Communication intern Elien.

 

(The interview is in Dutch)

 

Omschrijf jezelf kort. Hoe zou je jezelf op een datingsite omschrijven?

Grote liefde voor food, beauty en lichtjes obsessed met Hello Kitty (komt echt niet op Tinder te staan!). Oh en honden! ♡ Ik hou van veel dingen.

 

Leeftijd? - Geslacht? - Huidtype?

22 – Vrouw – gemengde huid (vette T-zone maar last van droge plekjes, vooral tijdens de winter) met onzuiverheden.

 

Hoe heb je CÎME leren kennen?

Een drietal jaar geleden kwam ik tijdens het scrollen op Facebook of Instagram toevallig een advertentie of post tegen van CÎME. Ik kende het merk niet, maar was wel meteen verkocht aan het concept aangezien ik zelf een probleemhuidje heb dat snel kan reageren op chemische ingrediënten. Ik ben CÎME toen beginnen volgen en zo kwam ik er ook achter dat ze af en toe stagiaires zochten. De plek voor mijn masterstage was toen heel snel beslist! Dat jaar contact opgenomen met Isabel en Anke en voilà! Vandaag start mijn laatste stageweek bij CÎME!

 

Wat doe je bij CÎME?

De afgelopen 6 weken heb ik Tess geholpen met de communicatie en marketing van CÎME. Zo heb ik elke week blogposts geschreven, persberichten opgesteld, de sociale media onderhouden en ook enkele toffe advertenties voor Facebook helpen opstellen.

 

Wat is je favoriete CÎME product en waarom?

Momenteel toch wel de Under My Skin dag-en nachtcrème. Tijdens de winter is mijn gezicht zo droog en ziet het best wel af van de koude buiten en de droogte binnen. Met deze crème op mijn face zijn mijn droge plekjes veel minder!

Ook ben ik enorme fan van de Rosée de Roses. Deze gebruik ik drie keer per dag 1) Elke ochtend om fris wakker te worden 2) na mijn make-up spray ik ook een tweetal keer om het poederige laagje ervan weg te halen waardoor het natuurlijker oogt en 3) ‘s avonds om de laatste restjes make-up weg te halen na het reinigen. Echt love dit product.

 

Wat is je ultieme beauty tip?

Ik heb niet echt een ultieme beauty tip, maar wel twee kleintjes waar ik echt niet zonder kan!                                 

Klinkt misschien als een banale tip, maar wimpers krullen en waterproof mascara. Voordat ik mijn mascara aanbreng, krul ik mijn wimpers aaaaltijd. Door dit te doen heb ik een veel frissere blik vind ikzelf. Ook kies ik altijd een waterproof variant van mascara – hierdoor blijft die krul heel de dag zitten!

Tweede ‘tip’: Highlighter. Simpelweg highlighter. De mooiste plekken om het aan te brengen vind ik: op de jukbeenderen, cupidoboogje (dat kuiltje boven je lippen) en op het puntje van mijn neus. In de zomer is dit vaak het enige wat ik draag van make-up. Het effect van een gouden gloed op een gebruinde huid is zooo mooi! En in de winter, gho, nooit iets mis met een beetje extra glitters in je leven zeker?

 

Liefs, Elien

Add To Cart