Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

Interview: Myriam from the CÎME team

by Jona De Graeve |

Want a sneak peek of what it's like at the CÎME office? Meet our staff members and discover our best kept beauty secrets. 

This month: Myriam - hosts CÎME workshops.

(This interview is in Dutch)

Omschrijf jezelf?

Ik ben een vrouw van 42 jaar goedlachs en voornamelijk werkend in het ziekenhuis als verpleegkundige. Ik hou van het leven, van het milieu en de dieren. Ik ben bewust van het verschil die jezelf kan maken bij de aankoop van gezonde natuurlijke producten.
Ik probeer ook daarin een evenwicht te vinden.
Op reis, in een schoonheidssalon of bij de kapper, weet ik dat het niet altijd even evident is om die lijn door te trekken. Maar als je er een gezonde balans in vindt ben je een gelukkig en niet gestreste vrouw met een boodschap voor familie, vrienden en collega's.

Huidtype?

Ik heb een gevoelige huid vol met sproetjes. Het is een gezonde huid met lachrimpels. De neus en het voorhoofd kunnen soms wat glimmen maar dit vooral bij hoge temperaturen.
 

Hoe heb je CÎME leren kennen?

Cîme heb ik dankzij Kathy van De Kas leren kennen en ook bij 'Paplou' te Hasselt.
 

Wat doe je bij CÎME?

Ik ben eerst en vooral een trouwe fan. En daar ikzelf erg tevreden ben maakte ik onbewust reclame bij vriend en collega. Als make-up
artist voor Schoon verwen ik eerst mijn klanten met een mini-gelaatsverzorging en eventueel een kleine handmassage met de olie.
Ik ben ook super blij en trots dat ik een ambassadrice mag worden van Cîme.
 

Wat is je favoriete CÎME product en waarom?

De olie vind ik geweldig. Het is een uniseks product. Het haar en de huid hebben er baat bij. Maar ook de Himalaya zalf is mijn trouwe vriend geworden. Nekpijn of pijn in de kuit van een loopje, ... dankzij de zalf zijn ze niet meer te bespeuren. Maar ook de andere producten gebruik ik heel graag. Het avondritueel is een heerlijkheid met als topper het serum, die geur... zalig!
 

Wat is je grootste beauty blunder?

Mijn grootste beauty blunder is lipstick op de tanden.
Breedlachend met een aantal rode vlekken op de tanden,
staan babbelen zonder enig besef van mijn blunder.
En niet leuk om bij het eerste toiletbezoek, het pas op te merken!
 

Wat is je ultieme beauty tip?

Hydrateren van de huid en je mooiste eigenschap naar voren brengen. Mooie ogen of volle lippen laat ze mooi uitkomen in je gezonde make-up. Ook erg belangrijk is een juiste kleur van foundation kiezen, zomer of winter er is een verschil in kleur!
 

Welke nieuwe trends zie jij opkomen?

De trend die er nu is gaat nog even aanhouden.
Glowy en natuurlijk ogende make-up blijft .
Maar ook de tegenkanting ervan gaat blijven, zoals het gebruik van felle kleuren, de fluo en/of pauw-kleuren. De paarse lippen en de eenhoorn-kleuren gaan sowieso de koelkast in. OEF.
Add To Cart