Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

Interview: Line from the CÎME team

by Anke De Boeck |

Want a sneak peek of what it's like at the CÎME office? Meet our team members and discover our best kept beauty secrets. 

This month: Line - hosts CÎME workshops. 

  
(This interview is in Dutch)

 

 


 

Omschrijf jezelf?

Ik ben mama van 2 meisjes. Ik ben diegene die steeds enthousiast aan nieuwe avonturen begint. Ik hou van ritme en beweging en zit te popelen om zelf te gaan ondernemen. Ik ben 2 jaar geleden begonnen met het maken van schoenen en ik blijk in die ambacht echt te kunnen verdwijnen in de tijd. Muziek is zeker ook een essentieel onderdeel in mijn leven.
Ik werk momenteel als leerlingbegeleider in een school voor adolescenten met autisme. Fantastisch om te zien hoe we met ons team de jonge gasten op weg kunnen helpen met al hun mogelijkheden en talenten.
Ik ben eigenlijk kinesiste en fasciatherapeute van opleiding. In dat vak ben ik me bewust geworden van het kneedbare/beweeglijke van de mens in al zijn aspecten. Fascia duidt op bindweefsel en dat zit nu net in heel je lichaam en is sterk beïnvloedbaar..denk dan aan voeding, omgevingsfactoren zoals stress, maar ook manuele therapie, gebruik van de juiste producten enz.

 

Huidtype? leeftijd?

Ik wordt er binnenkort 46 en ben sinds kort iets intenser bezig met verzorging en de effecten van omgeving/stress op mijn hele lichaam. Yoga is voor mij de immuunbooster en perfect om je lichaam en geest elastisch te houden. Mijn huidtype zou ik omschrijven als gemengd.

 

Je bent een liefhebber van biologische producten. Hoe is deze bewustwording gekomen?

Ik heb altijd de voorkeur gegeven aan voedingsstoffen van zo natuurlijk mogelijke aard. De smaak is zoveel beter en de textuur is meer fun !
Ik hou niet van ‘te' perfecte materie, een hoekje af, of een vlek, scheur of barst kunnen mij fascineren, of het nu gaat om voeding, materiaal zoals leder of de mens in zijn totaliteit.
Koken doe ik al lang zo bewust mogelijk. Wonen en leven eigenlijk ook zo natuurlijk mogelijk. Ik hou niet zo van overdaad tenzij in de liefde!
Super interessant ook om samen met mijn kinderen te ontdekken dat onze eigen natuur het beste reageert op producten die daar zo dicht mogelijk bij aanleunen. Ik probeer mijn kinderen dan ook heel bewust te maken van hoe ons lichaam werkt en wat we nodig hebben als energie om goed te functioneren.

 

Hoe heb je Cime leren kennen?

Wat betreft lichaamsverzorging, ben ik denk ik ,” blessed" met goede genen.. ik gebruikte tot voor mijn 40 ste zo goed als niets. Nu ik wat ouder word en bewuster probeer te consumeren, kom ik automatisch uit bij de betere producten.
Ik vind het wel nog steeds moeilijk om in de cosmetica wereld de juiste producten te ontdekken. Bij de apotheek krijg je vaak nog de foute informatie vind ik, daarom ben ik zo blij met de duidelijke vermelding van de natuurlijke ingrediënten bij Cime. Ik ben dan ook super blij dat ik Cime recent heb ontdekt in de Bioplanet.

 

Wat is je favoriete Cime product?

Ik heb er 2:

L’huile is gewoon een topper, trekt ongelooflijk mooi in de huid en ruikt heerlijk, lichtjes zoet. Ik gebruik het ook op mijn krullen en het voedt duidelijk mijn haar en laat de krullen iets meer doorzakken. L’huile in combinatie met de scrub, kom je helemaal gereinigd en verfrist uit bad!

Recette de Pureté heeft diezelfde smeuïgheid, reinigt en voedt tegelijk. Voor mij de ontdekking van 2020 ! Geheimpje: voordien reinigde ik mijn huid gewoon met water..je ziet, op eender welke leeftijd leer je bij!

 

Wat is je ultieme beautytip?

Pluk het leven en geef terug wat jezelf zo graag ontvangt !

 

Hoe ziet jouw dagelijks beautyritueel uit?

Ik maak ’s ochtends niet zoveel tijd. Een goede dagcrème is de ideale start van de dag. Ik wissel soms tussen hydraterende crew, Daisy Delight of in de koudere periodes, een iets meer olieachtig product zoals Belle d’amour.
Ik benadruk graag mijn ogen met zachte kleuren, zo natuurlijk mogelijk en als ik er helemaal zin in heb dan ga ik voor rode lippen. Parfum is ook wel iets wat elke ochtend gebruikt wordt om de dag in te zetten en de juiste mood te creëren.
S’avonds is er meer tijd voor een hete douche of een yogasessie en nadien mijn gezicht reinigen en voeden en mijn favoriete olie gebruiken over mijn hele lichaam. De geur brengt mij precies tot rust.

 

Hoe probeer jij je badkamerkastje groener te maken?

Ik heb onlangs een deel van de badkamerproducten gewoon verwijderd omdat de inhoud ervan echt schrikwekkend ongezond bleek te zijn.
Ik ben nu super tevreden met de Cime producten en consuminderen is echt een opluchting van zodra je de juiste producten hebt gevonden. Als er wat tijd is, dan ga ik wel creatief aan de slag met een aantal basisprodukten om bv de eerste deo van mijn tienerdochter te maken. Leuk en leerrijk tegelijk en het werkt !
Schoonheid komt uiteindelijk niet uit een potje…maar de juiste producten helpen wel je schoonheid te accentueren !

Add To Cart