Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

Interview: Hanne from the CÎME team

by Anke De Boeck |

Want a sneak peek of what it's like at the CÎME office? Meet our team members and discover our best kept beauty secrets. 

This month: Hanne - hosts CÎME workshops. 


(This interview is in Dutch)

 

 


 

Omschrijf jezelf:

Ik ben een 35-jarige kleuterjuf, alleenstaande mama van 2 zonen, en laat me graag omringen door mijn dierbaren. Ik ben een levensgenieter, ben blij met de kleine dingen van het leven en ben dankbaar voor wat me toekomt. Ik heb vroeger nog professioneel gedanst, waardoor ik heel bewust ben van hoe het met mijn lichaam gaat.

Ik heb net mijn studie schoonheidsspecialiste afgerond, en ben bezig met het opstarten van een eigen zaak.

Mijn motto: mild zijn voor jezelf (l)

 

Leeftijd/huidtype?

35 jaar, gecombineerde huid

 

Je bent een liefhebber van biologische producten, hoe is die bewustwording er gekomen?

Ik heb nooit een ‘rustige’ huid gehad. Toen ik een aantal jaren geleden aan mijn studie schoonheidsspecialiste begon en tijdens de lessen gelaatsverzorging ontdekte wat de ingrediënten zijn van de cosmetica die ik vaak gebruikte, wilde ik het anders gaan doen. Ik ben veel beginnen lezen en heb veel uitgeprobeerd. Ik begon vanzelf naar natuurlijke en biologische producten te zoeken. En zo vond ik Cîme.

 

Hoe heb je Cîme leren kennen?

Door zelf opzoek te gaan naar andere huidverzorging. Ik ging vanzelf natuurlijk en biologisch zoeken en kwam zo bij Cîme uit. De positieve reacties van anderen zorgden ervoor dat ik het uit probeerde.

 

Wat is je favoriete Cîme product en waarom?

Daisy Delight! Mijn zoektocht naar een huidverzorging die mijn huid kalmeerde en terug deed stralen, bracht me bij Cîme. Ik probeerde eerst Rosée de Roses en Daisy Delight uit. De lichte textuur van de crème die mijn huid bijna meteen een gezonde teint gaf, maakte me zo blij!

 

Wat is je ultieme beauty tip?

Een gezonde stralende huid, met een klein beetje mascara en blush, is zo klassevol en boost je met zelfvertrouwen!

 

Welke zijn de nieuwe trends die jij ziet opkomen?

Mensen worden bewuster en bewuster, zowel in voeding, fashion, cosmetica, make up... 2 de hands is hip, ecologisch is trendy. Hopelijk kan dat de fast fashion-trends overschaduwen.

 

Hoe ziet jouw dagelijks beautyritueel eruit?

’s Ochtends reinig ik m’n huid met Recette de Pureté, na mijn douche gebruik ik Rosée de Roses en Daisy Delight. In mijn haren spuit ik een paar pompjes L’Huile by Cîme. ’s Avonds doe ik hetzelfde verzorgingsritueel als ’s ochtends. 2 à 3 keer in de week gebruik ik ’s avonds ook Kissed by a Rose. Wat een verwennerij :)

 

Ben je bezig met duurzaamheid? Hoe probeer jij je badkamerkastje ecologischer/biologischer te maken?

We kunnen niet meer ontkennen dat onze ecologische voetafdruk veel te groot is. Ik volg op instagram veel influencers en shops die vaak leuke, haalbare tips geven. Een hele tijd geleden las ik dit: ‘We don’t need a handful of people doing zero waste perfectly. We need millions of people doing it imperfectly’. En voilà, zo pak ik het aan: ik koop bewuster, eet vaak vegetarisch, maar ben het niet, gebruik de auto nog te veel, maar gebruik wel shampoobars, wasbare wattenschijfjes en herbruikbare wattenstaafjes, een safety razor, Cîme producten, hervulbare zeeppompjes,... in m’n badkamer <3

Add To Cart