Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

Interview: Davina from the CÎME team

by Jona De Graeve |

Want a sneak peek of what it's like at the CÎME office? Meet our staff members and discover our best kept beauty secrets. 

This month: Davina - hosts CÎME workshops. 

 

Hoe zou je jezelf omschrijven op een dating site? 

 

Yogadocente in opleiding, dankbare mama van een grappige dochter en 3 pluszonen. Ik ben een denker, filosofeer graag over het leven. Mijn focus ligt op klein geluk: een lekkere koffie, oprechte vriendelijkheid, knuffelen, zot doen, op blote voeten lopen, chocolade. Ik ben een enorme fan van de zon, zonder doof ik stilletjes uit. Joggen geeft mij energie, het liefste doe ik dit op het strand. Dierenwelzijn ligt mij nauw aan het hart, ik ben vegetariër en een absolute healthy food lover. Momenteel werk ik aan mildheid voor mezelf maar ik zal altijd een volhouder blijven, iemand die ervoor gaat. Gepassioneerde mensen vind ik enorm inspirerend.

 

Leeftijd? Huidtype?

 

40 geworden! Mijn gezicht heeft een gemengde huid met af en toe wat onzuiverheden en pigmentatie. De rest van mijn lichaam is droog tot zeer droog.

 

Je bent een liefhebber van biologische producten. Hoe is deze bewustwording er gekomen?

 

Door mij te verdiepen in yoga. Daar geldt immers ‘ahimsa’ of geweldloosheid, ook naar jezelf toe. Ik ben ervan overtuigd dat biologische en eerlijke producten niet alleen bijdragen aan een beter milieu en levenskwaliteit voor dieren maar ook jezelf mooier maken. Ik ben ook al lange tijd bezig met natuurlijke voeding, de basis van een gezond lichaam begint immers binnenin. Alle beetjes helpen, toch? 

 
Hoe heb je CÎME leren kennen?

 

Via een workshop in Bar Corpine te Lokeren (fantastisch wat Kim daar doet).De workshop was een verrassing voor de verjaardag van mijn nichtje maar bleek een even groot cadeau voor mezelf te zijn. Sindsdien ben ik fan!

 

Wat is je favoriete CÎME product en waarom?

 

Mag ik er 2 kiezen? De olie l'Huile by CÎME is echt fantastisch. Ze geeft mijn huid een healthy glow en ruikt super. In combinatie met de scrub geurt zelfs mijn badkamer geweldig. Daarnaast krijgt ook de Daisy Delight veel lof. Fijn dat het zowel een dag- en nachtcrème is. Ik hou er niet van om tientallen potjes in mijn badkamer kast te hebben.

 

Wat is je ultieme beautytip en waarom?

 

Glimlachen! Je mag je nog zo goed verzorgen, als je niet straalt van binnenin zal je ook nooit vanbuiten een beauty zijn. En mascara. 

 

Hoe ziet jouw dagelijks beautyritueel eruit?

 

’s Ochtends reinig ik mijn gezicht met Rosée de Roses en smeer ik nadien de Daisy Delight. Ik egaliseer mijn huid met mineraal poeder en breng een beetje oogschaduw en eyeliner aan. Mijn lippen verzorg ik mijn een natuurlijke balsem. 

’s Avonds komt daar nog de Recette de Pureté bij én de l’huile by Cîme. Eénmaal per week geniet ik van een scrubbeurt met de Magnificent Mandarine.

 

 

Hoe probeer jij je badkamer kastje groener te maken? 

 

Door zoveel mogelijk te kiezen voor natuurlijke producten. Ik koop er niet veel en degene die ik koop gebruik ik ook op. Ik heb net katoenen cotton pads besteld, mijn volgende stap is natuurlijke make-up.

Add To Cart