Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

Internship at CÎME Skincare

by Tess Ghewij |

Stage bij CÎME

Interesse in huidverzorging? Kennis van sociale media, marketing and beauty producten? Op zoek naar een uitdagende en leerrijke stage waar je echt het verschil kan maken?

CÎME is op zoek naar iemand zoals jij! Stuur je CV and motivatiebrief naar: info@cime-skincare.com en vervolledig het CÎME team. Periode: de lente of zomer van 2018. (Ter info: het gaat om een onbetaalde stage, die je loopt in het kader van je opleiding marketing, communcatie, bedrijfsbeheer, ... .)

 

Op de foto: Tess, Dounia en Céline - team lente 2017.

 

Vijf redenen waarom je zou moeten solliciteren voor een job of stageplaats bij een start-up:

 

één

Heb je een tof idee voor een Facebookactie? Dan bespreek je dat met de baas, en een halfuur later staat jouw actie online. Zo simpel is het.

 

twee

Van die awkward eerste dagen waarbij je je afvraagt waar iedereen toch heen gaat tijdens de lunch, heb je geen last bij een start-up, want die bestaat meestal uit een klein team. En in een klein team word je veel sneller one of the guys.

 

drie

Een ander voordeel aan een klein team? Je doet massa’s ervaring op in verschillende domeinen. Er zijn bij een start-up vaak geen afgebakende departementen en de zaakvoerders nemen heel wat verschillende taken op zich. De kans is dus groot dat jij wordt ingezet als assistent marketing, in de social media, sales, administratie én pr.

 

vier

Werk je graag zelfstandig en neem je graag initiatief? Ideaal, want in een start-up heeft niemand tijd om je handje vast te houden en je constant te controleren.

 

vijf

Je hebt geen 'zittend gat', dus de hele dag achter de computer zitten is niets voor jou? Perfect, want in een start-up moeten er altijd telefoontjes worden gepleegd, webshopbestellingen worden gemaakt, pakketjes worden afgehaald en geld naar de bank worden gebracht. Laat die hoge hakken maar thuis!

 

 

Bron: Flair.be - credentials: CÎME team 

Add To Cart